fredag 11. juni 2010

stofflyster

Ja, jeg innrømmer det likegodt med det samme, jeg har angrepet av en ny lyst. Tidligere var det garn, nå er det stoff. Ja, sånn som kan forvandles til det herligste barnetøy! Jeg ser etter det på de merkligste steder. Nå går jeg til og med i bruktbutikker, jeg som før ikke satt mine ben innfor døra på Fretex. Og så er det alle nettbutiker som er fylt opp med de vakreste stoff. Haugen på syrommet vokser og det passer meg bra at husets herre sjelden tar veien til postkassa! Nå venter jeg spent på pakke fra Mjuka Tyger.
Nå om dagen er det kombinasjon hekling og søm det går mest på. Kjoler i mange farger og fasonger trylles frem og alt legges ut på Epla siden min Strikkemakeriet. Så velkommen dit.

7 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar
  Jeg har også vært innom siden din på Epla og skal si du har lagd mye fint.

  SvarSlett
 2. Heisann. Da er jeg på en liten runde for å se hva mine følgere driver med. Så mye fint du har laget og lagt ut på epla! Det hadde vært artig å se de stoffene du har kjøpt og hvis du har begynt syinga, noen produkter der også kanskje? Er jo så spennende. Jeg driver også med både søm og strikking, det er skikkelig givende.
  Ha en fortreffelig maidag! Klem Misemor

  SvarSlett
 3. Hei, så hyggelig at du ville følge bloggen min;)
  Kjempefine plagg du tover og strikker!!
  Gleder meg til å følge deg videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Stof kan man aldrig få for meget af... det kan holde på varmen om vinteren :)

  SvarSlett
 5. Eg og veksler mellom strikk og stoff, har rikeøleg av begge, Mønsteret på kjolen eg hadde strikka står i hefet " det fyrste året" frå Sandnes.

  SvarSlett
 6. Hei :) Takk for at du vil være følger av bloggen min :) Nå ble jeg gjort oppmerksom på din blogg også, og ikke minst, eplabutikken din. Der var det utrolig mye fint. I det siste har jeg fått mer og mer lyst til å lære meg å sy. Tror jeg må låne meg en symaskin for å se om det ligger for meg :)

  SvarSlett
 7. Ti trøjer av Rachel Søgaard, der finnes Pippi trøyen , som jeg kaller den :). Masse fint i det heftet der synes jeg.

  SvarSlett